Wat is ons verhaal?

YourNextStory is opgericht door Huub Nelis, Bojana Duovski en Anouk Bikkel. Wij combineren ervaring, expertise en netwerken uit verschillende werelden, die op elkaar aansluiten. We zijn bevlogen en altijd op zoek naar ‘de magie’.

Op basis van gemeenschappelijke waarden en frustratie zijn wij YourNextStory gestart.

Wij geloven in het bouwen van organisaties waar veel aandacht is voor relaties, waar talent floreert en waar wordt gedacht in mogelijkheden en kansen. Wij zijn ervan overtuigd dat we organisaties alleen kunnen begrijpen als er oog is voor iedereen die er deel van uitmaakt.

Wij voelen ons geraakt, omdat zoveel geweldige organisaties niet in staat zijn talent te behouden en getalenteerde mensen raken hun motivatie en plezier kwijt.

Jarenlang doen wij zaken volgens het ‘Pay it Forward’-principe en zijn bouwers van langdurige relaties.

Neem contact op

Wie zijn wij?

Huub Nelis

Weet hoe hij mensen verbindt, hoe hij rust brengt in een proces en nieuwe energie en ideeën losmaakt. Hoe lastiger de situatie, hoe groter zijn uitdaging.

Huub is oprichter van Youngworks, het bureau voor jongerenonderzoek en jongerencommunicatie. Hij is betrokken bij veel strategische trajecten in het onderwijs en in culturele en maatschappelijke organisaties.

Thema's

Potentie vrijmaken
Systemische verhalen

Veranderkracht
Teamdynamiek

Anouk Bikkel

Is een energieke persoonlijkheid die transformatie en cultuurverandering programma’s voor bedrijven en teams begeleidt bij zowel internationale hightech multinationals, overheid als startups.

Anouk is founder van Amsterdam Capital Week, het grootste startup community-evenement van Nederland. Ze werd in 2018 uitgeroepen tot één van de 50 Future-makers in Nederland en is tribe-builder bij FutureWomenX.

Thema's

Female leadership
Verbinding

Motivatie
Dialoog

Bojana Duovski

Is een pionier, blijft zichzelf ontdekken en daarmee haar omgeving verrassen. Ze loopt voor de troepen uit en creëert beweging en vernieuwing. Ze is authentiek, stelt altijd de status quo ter discussie, is nieuwsgierig en creëert verbinding middels oprechte interesse. 

Bojana is oprichtster van Concierge Amsterdam, het bureau dat gericht is op experience design. Zij zet zich internationaal in voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten en coacht mensen die door haar geïnspireerd raken.

Thema's

Authenticiteit
Transformatie

Diversiteit
Talentontwikkeling

Samen organiseerden wij onder andere:

Een leadership journey in Oost-Europa

Een strategie reis voor onderwijsbestuurders

Een motivatietraject voor een internationaal beveiligingsbedrijf

Een internationaal evenement voor de tech-industrie

Begeleiding van fusie en overname trajecten

Een motivatietraject voor een internationaal beveiligingsbedrijf

Contact

YourNextStory BV
Nieuwe Herengracht 47
1011 RN Amsterdam

Open in Google maps

info@yournextstory.nl

anouk@yournextstory.nl

huub@yournextstory.nl

bojana@yournextstory.nl

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd in onze programma's en wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?
Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je bericht. We nemen snel contact met je op!
Oeps.. Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het opnieuw.

Kennismaken

YourNextStory Walk & Talk

Ben je leidinggevend en wil je meer weten over YourNextStory? Heb je behoefte om te sparren over uitdagingen op het gebied van waarden, motivatie en veranderkracht binnen jouw organisatie?

Plan een wandeling van een uur met Anouk, Huub of Bojana om te praten over bevlogenheid, verbinding, potentieel en veranderkracht.

Afspraak plannen